5/18/2012

Vähän kaikkea sieltä, täältä ja tuolta.

Ei oikein tiedä mistä tuota edes aloittaisi, kun nyt on niin hirveästi kaikkea.

Morellon masutauti on lähestulkoon parantunut, oksentelu loppui siihen maanantai-iltaan, mutta muuten on ollut vähän sekainen meininki hauvan masussa. Toivotaan, että menisi ohi, kun olis kiva taas päästä syömään luita ja dentastixejä! Ja tonnikalaa! Eilen Moosulla alkoi Taitavien Tassujen jälkikurssi, ainoa vaan, että homma ei mennyt ihan putkeen: ulkona satoi ja ukkosti, joten Moosuhan oli sitten tuotava kotiin "turvaan", eikä päästy laisinkaan harjoittelemaan. Onneksi ehdin itse kurkata kuinka ensimmäinen jälki tehdään, niin voidaan harjoitella sitten jossain lähiryteikössä missä ei vielä olla käyty. Toivottavasti ensi kerralla on parempi onni sään suhteen, vaikuttaa nimittäin hauskalta harrastukselta!

Tänään olisi tarkoitus taas vaihtaa Moosun ruokarytmi takaisin kahteen päiväannokseen, mutta vielä tämä päivä taitaa mennä riisiin sotketuilla nappuloilla. Mahaa suojaavaa lääkettä pitäisi myöskin olla vielä täksi päiväksi, joten peukut pystyyn, että huomenna meillä olisi jo pikkuisen normaalimpi koira.


Sitten toisena tärkeänä asiana: pikku nappula on uskaltautunut ensimmäisiä kertojaan tutkimaan ympäristöä häkin ulkopuolelta! Olen nyt hurjan ylpeä pikku Armanista. Poitsu ei oikein tiedä miten olisi, kun tavallaan kaikki kiinnostaa ja samalla se kaikki hirvittää niin hirveästi, että pitää saada hyppyloikkasätkyjä ihan tyhjästä. Vauhtia ei siis puutu ja koko ajan saa kyllä olla silmä tarkkana, ettei vaan mennä naapurihäkille tekemään liian läheistä tuttavuutta... Pitkän rallin jälkeen onkin hyvä nukahtaa ikiomaan riippumattoon:






Eilen myös Armani tapasi isäni, eli "lomahoitajan". Hieman vaan jänskätti, mutta eiköhän noistakin kaverukset saa aikaan.


Tänään on ollut ihan hyrskynmyrskyn-päivä, aamusta alkaen on vaihdettu Nanan ja Remun kaappiin purut (yllättäen en tajunnut että puruja ei ollut, niin pääsinpä sitten kauppaankin), lenkitettyä koira, keitettyä riisiä, siivottu Armanin häkkiä ja juoksutettu kaikki, nyt olisi vielä edessä gerbiilien juoksutus, purujen vaihto ja koko sinsulan siivous.. ja koska vieraita tulee, niin aion imuroida ja mopata muunkin huushollin. Huh!

Ja eikun hommiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti