5/16/2012

Sweet-Chins Remulus


Sweet-Chins Remulus
Syntynyt: 25.02.2007
Kuollut: 09.01.2014
Rotu: Chinchilla
Väri: Sapphire ebony
Paino: 604g
Lempinimet: Remu, Vömpi, Pulla, Remppa


 Remulus muutti sinsulaan tyttärensä Nanan kanssa 25.9.2011, eli herra oli jo 4-vuotias. Samalla hän on toinen ensimmäisistä chinchilloistani. Remuluksen vanhemmat ovat kotoisin Tanskasta ja meille Remulus muutti Antique's-sinsulasta. Luonamme Remulus jakaa sinsuhuoneessa sijaitsevan kaappihäkin Nanan kanssa. Tästä voikin päätellä, että poika on kastroitu Nanan synnyttyä.

Remulus on aika rauhallinen, hyväkäytöksinen chinchilla, joka nauttii pään ja kylkien rapsuttelusta, sekä sylissä ollessa masuakin saa rapsutella. Ihmisrakaskin hän on ja tykkää antaa pikkupusuja. Parhaita paikkoja ovat Remun mielestä olkapää, selkä ja pää, sekä mahdollisimman ahtaat kolot. Herra ei pidä liian korkeista paikoista, eikä loiki yhtä hurjia hyppyjä kuin tyttärensä, vaan viihtyy vapaalla lähinnä lattiatasossa olevia aktiviteetteja tutkien. Parhaiten Vömppiksen tunnistaa vasemman korvan lovesta, jonka hän oli saanut entisessä kodissa muistoksi toiselta herrasmiesmäiseltä cinculta. Remuluksen suurin herkku on näkkäri, joka tunnistetaan jo paketin ja halkaisun äänestä.

Luonani Remulus viettää aikaansa oloneuvoksena, joten häntä ei tulla viemään näyttelyihin, eikä ymmärrettävistä syistä voi enää saada poikasia.


Kuvia Remusta:

Remulus soffan käsinojalla.

Ensimmäinen kuva jonka näin Remusta!

Ensimmäinen kotimatka, Remu nukkumassa taka-alalla.


Remulus juoksentelemassa.

Siistiä kylpemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti