5/15/2012

Antique's Nana


Antique's Nana
Syntymäpäivä: 08.04.2010
Rotu: Chinchilla
Väri: Sapphire ebony
Paino: 511g
Lempinimet: Nanu, Kuuno, Nampi, Nappula

Nana saapui sinsulaan 25.9.2011 isänsä Remuluksen kanssa Antique's-sinsulasta ja on täten toinen ensimmäisistä chinchilloistani. Duo jakaa keittiössä olevan itse rakennetun kaappihäkin.
Antique'sin sivuilta löytää myös Nanan äidin, Chinca's Ophelia Noralynin!

Vauhtia tältä tytöltä ei puutu ja olkapään kautta singotaan juoksentelemaan heti luukun auetessa. Jos Nana saisi itse valita, hän luultavasti vallottaisi koko huonetta 24/7. Turvallisuussyistä tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, joten välillä tyydytään kotihäkissäkin palloiluun. Luonteeltaan Nanuli on hieman säikky, mutta hetken tutkailtuaan uskaltaa paljonkin. Sylissäolo ei miellytä suunnattomasti, eikä tassujen rasvauskaan nyt mitään herkkua ole, mutta eiköhään tyttö iän myötä rauhoitu. Nanan lempiherkkua on ehdottomasti näkkäri ja kuivattu omena, sekä omenapuun oksat.

Terveys neitokaisella on muuten hyvä, mutta Nana on kärsinyt turkinpurentaongelmasta alkuvuodesta 2012 saakka ja välillä painokin pääsi putoamaan, mutta turkin järsintä on rauhoittunut muuton ja "oman" huoneen saamisen jälkeen. Nana on täysin perheenjäsen ja lemmikki, eli hän ei käy näyttelyissä, eikä hänellä tulla teettämään poikasia.


Kuvia Nanasta:

Nanu!
  
Kotimatka Antique'silta, Nana vasemmalla.
Nana vasemmalla, Remu oikealla.
 
Pusumyyrä.
Ensimmäinen näkemäni kuva Nappulasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti