5/15/2012

Moosu-koira sairastaa, häntä hellikäämme

Morellolle nousi eilen kuume, 39,3 astetta. Oksentelut eivät loppuneet aamupäivään ja ulinat lisääntyivät, joten päädyttiin lähtemään päivystykseen puoli seitsemän aikaan illalla (tähän mennessä pieni oli oksentanut jo yli kymmenen kertaa). Itse epäiltiin jo suolitukosta, mutta onneksi se huoli oli aiheeton.

Autossa Moosu osasi hienosti oksentaa juhlapöydän konvehteja-rasiaan, olipa siis jotain mitä näyttää lääkärille. Paikan päällä annettiin nesteytystä ihon alle, sekä pahoinvointia estävä lääke, kotiin saatiin mukaan mahalaukkua suojaava lääke (ettei ruoka ärsytä) ja haitallisia bakteereja tuhoavaa lääkettä... onneksi noita ei tarvitse antaa kuin nyt muutamana päivänä, kun lääkkeiden välillä pitää olla vähintään puoli tuntia väliä ja toisen lääkkeen jälkeen vasta tunnin päästä saa syödä, tänäänkin saatiin siis ruoka vasta 10:30 maissa. Huh-huh. Taudin oli mitä luultavimmin aiheuttanut kuukauden masussa ärsyttänyt muovinpala.

Nyt ollaan onneksi selvitty aamu oksentelematta, vaikka masu vähän vielä onkin sekaisin. Poitsu saa vielä ainakin tämän päivän ottaa ihan rauhassa löhöillen. Pus!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti