6/26/2012

Koirauimala Koirasportti

 

Kuten viimeksi kirjoittelinkin, käytiin koirauimala Koirasportissa Leppävedellä. Koska kerta oli ensimmäinen, niin kaikkia jännitti ja uintia ihmettelemään saapui myös isä. Koirasportilla oli mainiot tilat koirauimalalle ja allas oli paljon isompi kuin mitä kuvittelin.

Ennen meitä ui Koopa-corgi, jonka aikana Morello kävi pikaisessa suihkutuksessa ja puettiin Best Friendin pelastusliivit päälle (pitää ostaa kotiin tuollaiset tai Hurtan versiot, vaikutti mainiolta kapistukselta), sitten päästiin odottamaan omaa vuoroa. Alussa hätä oli valtava ja Moosua jännitti uusi juttu hirveästi: ramppi kiivettiin nätisti ja tassutkin kastettiin, mutta sitten tuli stoppi "mähän en tonne veteen tuu". Homma toimi siis niin, että itse menin altaan toiselle puolen houkuttelemaan piskiä nakeilla ja vinkulelulla ja ohjaaja-Ansku sitten pökkäsi vähän vauhtia koiraan ja tuli altaassa samaa matkaa. Tehtiin nelisen kierrosta altaan ympäri ja sitten suihkuun. Uinti sujui joka kerralla paremmin ja viimeisenä Morello hyppäsi ihan oma-aloitteisesti veteen!

Uintimäärää tosiaan nostetaan joka kerta, mutta tuollaisella tuhdilla ei-uineella koiralla 4 kierrosta on suositeltu määrä. Koopa taisikin uida sen 15. :D Eli mennään jatkossakin, eiköhän tuosta piskistä vielä bodari saada! 


Alla kuva ja video Moosusta uiskentelemassa.

Jännittää... jännittää...
Morello ei innostunut kovin altaaseen viskatusta vinkulelusta, mut onneks nakit kelpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti