5/10/2012

Ensimmäinen lemmikkiblogini, jännittävää!

Ensimmäisessä blogipostauksessa pitäisi aina olla jotain todella hienoa ja erikoista. Tässä sitä tuskin tulee olemaan, mutta yritys hyvä kymmenen! Näin flunnssaisena ja sateisena päivänä kaikki tuntuu hyviltä ideoilta.

Ajatus tästä blogista on leijaillut jo hetken pidempään ilmassa, mutta ei ole tullut aloitettua, kun kaikki muutkin blogihankkeet ovat kaatuneet aikojen saatossa. On tullut omistettua ihan tavallista löpinäblogia, muotiblogin tynkää ja ties mitä. Tykkään kuitenkin omasta rauhastani, enkä siksi halua liikoja vuodattaa omia asioitani nettiin. Ihmisjututhan nyt muutenkin on vaihtelevasti, noh, aika tylsiä. Tässä on kuitenkin tarjolla aihe, josta meikäläisellä riittää ehkä liikaakin juttua:  murut, ötökät, pörriäiset... eli lemmikit. Siksipä nimeksi valikoitui Pehmoeläin. Nyt on myös joku fiksu paikka, mihin kanavoida ne kaikki höpinät chinchillojen papanoista siihen, kuinka meidän Morellon tassut voi; näitä juttuja ihan kaikki ei jaksa kuunnella. Eikä niitä aina ehkä kaikille kertoisikaan. Tänne voi spämmätä ne kuvatkin, joita kukaan ei jaksa selata tuntikaupalla facebookissa, jipii!


Tällä hetkellä meidän taloudesta löytyy 5-vuotias welsh corgi pembroke-poitsu Morello (minun henk. koht. silmäteräni ♥), kaksi 1,5-vuotiasta gerbiiliä, sekä 2- ja 5-vuotiaat isä-tytär-combochinchillat Nana ja Remulus. Viikonloppuna muuttaa myös kolmen kuukauden ikäinen chinchillalapsi Armani. Koira saa vaeltaa vapaana, mutta jyrsijämme jakavat asunnon yhden huoneen. Seuraavat postaukseni luultavasti käsittelevät siis kaikkia taloutemme eläimiä yksi kerrallaan.

Tervetuloa lukemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti